Použití v kuchyni: k dochucení všech pokrmů.
Složení: sůl max.75%, cibule, petržel list, celer list, kopr, bazalka, oregano, tymián celý.
Bez přidaného glutamátu !!!...
Použití v kuchyni: k dochucení všech pokrmů.
Složení: sůl max.75%, cibule, petržel list, celer list, kopr, bazalka, oregano, tymián celý.
Bez přidaného glutamátu !!!...
Grilovaný kuřecí steak s bylinkovou solí a citrónovým máslem
Potřebujete:
4 kuřecí steaky
2 lžičky bylinkové soli
1 citrón
4 lžíce másla
čerstvě nasekaný petržel na ozdobu
Postup:
Nechte kuřecí steaky přijít na pokojovou teplotu a předehřejte gril na středně vysokou teplotu.
Nalijte citrónovou šťávu a rozpuštěné máslo do mísy a dobře promíchejte.
Steaky osolte bylinkovou solí na obou stranách.
Položte steaky na gril a grilujte z každé strany asi 5-7 minut, dokud nejsou dokonale propečené.
Jakmile jsou steaky hotové, vložte je do misky s citrónovým máslem a promíchejte, aby se maso obalilo v másle.
Podávejte na talíři s čerstvě nasekaným petrželem na ozdobu.
Tento recept je velmi snadný na přípravu a bylinková sůl v něm skvěle zvýrazní chuť kuřecího masa. Citrónové máslo také dodá jídlu svěží a ovocnou chuť. Tento pokrm můžete podávat s různými přílohami, jako jsou zeleninové saláty, pečené brambory nebo grilovaná zelenina. Doufáme, že si tento recept vychutnáte!
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta69 Kč93 % • 193 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.